Foredrag


Cecilie Andvig har i over 20 år holdt kurs og foredrag for norske og utenlandske bedrifter. Gjennom forberedende møter og informasjonsinnhenting setter Cecilie seg grundig inn i hver enkelt bedrifts situasjon. Hun lærer seg sjargong og interne uttrykk som hun aktivt bruker i sine foredrag. Uansett om man er lege, sykepleier, IT-ansvarlig, daglig leder, butikkmedarbeider, lærer, kvinne eller mann så har alle noe å lære av hennes foredrag.

De fire hovedpilarene i Cecilies foredrag er:
Service/Respons: Hvem møter vi på hvilken måte? Gir og får vi god respons? Hva ligger i begrepet Service? Er vennlighet en del av hverdagen så er det som olje i maskineriet! Service er å ha hjertet med i det du gjør og glimt i øyet!!

Kommunikasjon/Kroppsspråk:  Hva sier du og hvordan sier du det, ord kan lyve, men kroppen lyver aldri. Stemmen og kroppsspråk er med på å skape stemning og misstemning på arbeidsplassen, Hvordan blir ting sagt OG skrevet, forstår eller misforstår vi hverandre??

Ros og ris/ oppmuntring og takknemlighet: Hvorfor er ikke voksne flinke til å gi ros og ta imot ros når det er så viktig for oss?? Barn og dyr gir og får oppmerksomhet, vi trenger det alle sammen!! «Grip noen i å gjøre noe riktig, ikke vent til de gjør noe galt» pleier Cecilie å si!! Vær raus med rosen, mennesker som trives skaper gode resultater!!

Holdninger: Hvilken holdning har du til deg selv, omgivelsene, kolleger og brukere?? Du er den du velger å være, er vi med på å skape et godt miljø eller er vi i foreningen Kos Med Misnøye ??

Det er ikke avanserte teknikker som skal til, her er det opp til hver og en og være med på å skape den arbeidsplassen vi vil ha!!

Cecilie tilbyr skreddersydde for din bedrift med følgende temaer:
• Kommunikasjon
• Service og respons, kundebehandling
• Arbeidsglede og motivasjon
• Relasjoner mellom mennesker, hvordan bli flinkere til å gi både ris og ros
• Holdninger til kollegaer, jobb, deg selv og andre
• Hva har dette å si for livskvaliteten?

“Cecilie er et fyrverkeri på scenen – opplevelsen kan karakteriseres som «stand-up med faglig innhold”