Nettverk


Andvig Consulting samarbeider med en rekke eventselskaper og leverandører av kurs og foredrag. Nedenfor finner du informasjon og linker.

årets_motivator copyConfex er er Skandinavias ledende utvikler og leverandør av åpne kurs og konferanser til arbeidslivet. Cecilie Andvig leverer kurs også i samarbeid med Confex, og er flere ganger er kåret av Confex-deltakere til årets motivator.
Les mer om Confex her

……………………………………………………………………………………………………………………..

logo Foredragsholder AS

Foredragsholder AS formidler nasjonale og kjente foredragsholdere til mer ukjente navn. Fellesnevneren er at samtlige leverer fantastiske foredrag innenfor ulike temaer og segment.
Les mer om Foredragsholder AS her

…………………………………………………………………………………………………………………….

playroomPlayroom er drevet av mennesker som ønsker å utrette noe med arbeidet sitt. Alle ansatte har engasjement, mot og kunnskap til å skape bedre arrangement for kunden. Arrangement med mening. Vi søker kunder som involverer oss, som er åpne for nye ideer, ærlige tilbakemeldinger og er visjonære i drift og fremsyn.Vår erfaring inkluderer iscenesetting av store kongresser, jubileer og markeringer, produkt-lanseringer og åpningsarrangement, seminarer og konferanser i alle størrelser, faglige samlinger i inn – og utland. Les mer om Playroom her

……………………………………………………………………………………………………………………..

zeventZ Event er et positivt og annerledes eventbyrå. Kick-off, konferanser og kundetreff er for mange bedrifter den viktigste måten å kommunisere på, både internt og eksternt. Z Event tilbyr profesjonell kompetanse slik at ditt arrangement får et tydelig innhold og budskap. Et vellykket arrangement er den beste måten å kommunisere på. Kort sagt – det handler om å bli sett.

Les mer om Z Event her

……………………………………………………………………………………………………………………..

publicomPublicom AS formidler foredrag, foredragsholdere, artister og konferansierer til store og små arrangementer innen privat og offentlig sektor.

Les mer om Publicom her

……………………………………………………………………………………………………………………..

nilsenNilsen Event skreddersyr arrangementer i Norge og i utlandet. Vi har siden 2002 tilrettelagt og gjennomført flere hundre events og arrangementer for kunder i næringslivet.

Les mer om Nilsen Event her

……………………………………………………………………………………………………………………..

gyro

Gyro formidler VERDISKAPENDE OPPLEVELSER. I samarbeid med kunden ser vi på utgangspunktet og målsettingen for oppdraget. Deretter utvikler vi ideer som hjelper kunden å nå dette målet.

Les mer om Gyro her

 ……………………………………………………………………………………………………………………