«Still crazy» after all these years!

Jeg er Norges mest erfarne foredragsholder innen Service, Motivasjon og Kommunikasjon. Etter 35 år i bransjen, tør jeg påstå at erfaringen og kunnskapen er enorm,  det er også humoren!

To ganger gjennom årene har jeg blitt  kåret til “Årets Motivator” hos Confex, og det motiverer til og med en motivasjonskonsultent! Jeg ELSKER å se det humoristiske i hverdagen, og  foredragene mine karakteriseres ofte som stand-up show med innhold – alvorlige foredrag i humoristisk innpakning.

I dag arbeider jeg med bedrifter i mange forskjellige bransjer, både i og utenfor Skandinavia. Jeg holder også foredrag på svensk (ikke svorsk!) og engelsk.

“Fantastisk inspirasjonskilde. Uttrykker budskapet godt.”

– Smilet i øyet er det lyset i vinduet som forteller at hjertet er hjemme!

Når du våger, og du byr på deg selv, så blir stemningen deretter. Husk du kan skape misstemning og god stemning med stemmebruken din, måten du sier noe på: «Hei du! Koselig å se deg!» eller «Hei, der er du!» Da viser du at du virkelig er glad for å se den andre. Det skal så små ting til, og det endrer innmari mye. Jeg sier ofte at vi kan ha kunstig intelligens, men vi må ha menneskelig varme.

Jeg har en setning som jeg elsker: «Smilet i øyet er det lyset i vinduet som forteller at hjertet er hjemme!» Du kommer ikke langt med å bare si hei og dra opp et glis, når du ikke mener det.